SAS på Facebook, föredömligt!

Enskilda gnäller på SAS men när det krisar visar flybolagen sin rätta sida. Servicen från SAS sida har varit på topp under askregnet för de som hittat till SAS Facebook, vilket exempelvis kan ses av det senaste inlägget från SAS som kom till min Facebook-sida. Tillit till myndigheter samt omsorg om den enskildes behov av hjälp så har SAS via Facebook varit Marknadsledande i “Customer Support” och föredömligt agerande.

image

De som kommunicerat via den här kanalen har fått hjälp och information om att ta egna kontakter och säkert upplevt hjälpen som personligt stöd i sin svåra situationer. Heder åt “vårt” flygbolag även om jag själv är part i målet som tidigare anställd sedan många år.

Jag känner en viss stolthet som f.d. SAS:are eftersom jag tycker att de agerat föredömligt och då många som jobbar kvar sedan många år är mina vänner och bekanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s