Är Facebook livsfarligt?

Fick ett tips av en god vän om ett inslag i Vetandes Värld (P1) med anledning av “Multi Tasking”, alltså inte det som dagens iPhone inte klarar av utan den uppsjö av prylar och datoriserade media som bombar oss dagligen numera.

image Vad det hela handlar om är det positiva begreppet simultanförmåga som plötsligt verkar vara skadligt!?! Intressant och tankvärt.

Själv lyssnade jag på inslaget samtidigt som jag klippte bilder ur mitt bokmanus och placerade dem på en plats för kommande leverans till mitt bokförlag. Vidare svarade jag på mejl, kollade Facebook samt läste ett och annat inlägg i Cloud Swedens diskussionsforum i Linkedin. Min telefon talade då och då om att det kommit ett nytt mejl (Jag har under dan haft den på läget “hämta till telefonen så snart mejl anländer” eftersom jag väntade på ett viktigt besked).

Hmm… det verkar som att jag inte blir någon Einstein så som jag håller på?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s