Härmar layouten på artiklarna inom IDG

Avatar för blogginlägg

Varför ska artiklarna ha en layout och blogginläggen en annan frågar jag? Artiklarna är utformade för att lyfta fram information om journalisten samt vilken tidning där artikeln hör hemma. Nog så värdefullt och framför allt snyggt även för en hel del bloggare!


AS_4810T För enkelhetens skull så skapade jag bara en bild (ovan) samt infogade länken till min egen blogg från bilden. Egentligen hade jag velat ha en länk både till min mejl och till min hemsida/blogg men för enkelhetens skull så blev det bara till hemsidan.

<hr> taggen fungerar inte fullt ut eftersom den egentligen har koden

<hr color=”lightgrey” size=”8″ noshade>

Det horisontella strecket mellan ingressen och brödtexten såg ut som i IDG:s artiklar i min bloggeditor Windows Live Writer innan jag publicerade men är nu bara ett tunt ynka streck i bloggen och även i WLW.

Nej nu måste jag jobba och sluta leka (testa)

En reaktion till “Härmar layouten på artiklarna inom IDG”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s