Plaxo Pulse ägnar sig åt identitetsstöld

Först hade vi Facebook, sedan kom LINKEDIN eller var det tvärt om? Facebook brydde jag mig aldrig om. Nu har vi Plaxo Pulse som bevisligen ägnar sig åt identitetsstöld. Jag har själv hamnat där efter att någon importerat sina kontakter där jag fanns med från LINKEDIN in i Plaxo Pulse. Nu ramlar det in inbjudningar från folk som tror att jag finns i Plaxo Pulse. Ett sådant skitsystem, hur bra det än må vara kommer jag aldrig att befatta mig med.

Borde det inte finnas någon form av polismyndighet på Internet som kan göra något åt sådana dumheter. Jag är heligt förbannad över att ett system på internet på det här sättet fått det att framstå som att jag använder deras skitsystem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s