Cover som är bättre än originalet! Taio Cruz – Dynamite Partfunk Cover

Släkten är bäst. Kolla ”mina grabbars” cover samt jämför med originalet som följer. Naturligtvis är jag en smula partisk eftersom Jens och Martin gjort covern men vad tycker du? Grabbarna grus i Sigtuna rules!

Originalet har du här

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Cover som är bättre än originalet! Taio Cruz – Dynamite Partfunk Cover”

  1. Måste även nämna Rickard Björkén även kallad ”Rille” som står för gitarrspelet och solot. Jag var och hälsade på i studion igår kväll och såg det team-work som det innebär att skapa bra musik. Teamet är de du ser i videon, Jens, Martin och Rille! Vad bandet kommer att heta vet jag inte i skrivande stund, men de jobbar på att även köra ”lajv” vad det lider. En medlem till, är på väg in.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s